jueves, 3 de marzo de 2011

L'empresa local Olis Treurer s'uneix a l'agermanament d'Algaida amb Ciudad Antigua




L'empresa ubicada a Algaida, Olis Treurer, s'ha volgut unir i col·laborar amb el projecte d'agermanament entre la localitat d'Algaida i Ciudad Antigua de Nicaragua. El batle d'Algaida, Francesc Miralles i Joan Miralles com a representant d'Olis Treurer, han signat avui el conveni segons el qual l'empresa SAT Castellitx Agrícola, que produeix i comercialitza l'esmentada marca d'oli, lliurarà 300 euros cada any que es destinaran a desenvolupar els projectes solidaris a Ciudad Antigua. Així mateix, hi destinarà 20 cèntims per cada botella d'oli que es vengui al terme municipal d'Algaida.

El batle d'Algaida, Francesc Miralles, ha celebrat que Olis Treurer s'hagi volgut sumar a la iniciativa: “La població d'Algaida en general ja se sent partícip del projecte d'agermanament a través de l'Ajuntament. Fa estona que vam decidir centrar-mos amb un projecte solidari amb l'objectiu de que la gent s'ho senti seu i vegi els resultats de la seva solidaritat. Ara, també ens satisfà que una entitat privada vulgui col·laborar amb aquest projecte perquè volen que sigui un projecte de tothom, els governs poden canviar però iniciatives com aquest agermanament han de continuar”.

Per la seva banda, des d'Olis Treurer Joan Miralles, apuntà que “creim que és una bona iniciativa i esteim molt contents de col·laborar amb l'agermanament amb Ciudad Antigua a banda de que com a empresa del poble creim que hem de col·laborar amb que el que es fa al municipi”.

Ja fa anys que el municipi d'Algaida a través del Fons Mallorquí de Solidaritat dur a terme moltes iniciatives i activitats solidàries per tal de col·laborar amb Ciudad Antigua. L'objectiu final d'aquest projectes d'agermanament és “reduir els índex de pobresa de Ciudad Antigua mitjançant la generació d'oportunitats d'ingressos o millora de les condicions d'habitatge i el medi ambient a la zona”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario